Wat mag ik verwachten?

Zodra je beslist met ons in zee te gaan, kan je ingezet worden voor verschillende taken: niet enkel voor het poetsen van huizen, maar ook om te strijken, maaltijden te bereiden of boodschappen te doen.

Wij zoeken voor jou gezinnen die bij jou passen met de bedoeling daar de vertrouwde hulp in huis te worden. Vooraleer je opstart, zorgen we voor een kennismaking met de klanten om samen de verwachtingen door te nemen.

We willen je uiteraard zo lang mogelijk aan boord houden. Daarom bekijken we samen met jou hoeveel uur je kan werken en in welke regio’s. Je kan al aan de slag bij ons vanaf 10 uur per week! Een voltijdse huishoudhulp werkt 38u per week. Je krijgt van ons een VAST contract.

We geven je ook de nodige flexibiliteit en verantwoordelijkheid om al je taken uit te voeren.

Je werkt vaak alleen bij klanten thuis, maar dat wil niet zeggen dat je nergens terecht kunt met vragen of opmerkingen. Jouw consulent volgt jou op de voet. We helpen jou waar nodig met het in orde brengen van de administratie of met het oplossen van eventuele problemen. Hoe vul ik mijn prestatieblad in? Hoe kondig ik mijn uren aan bij Sodexo voor de dienstencheques? Kan ik extra uren krijgen? Je wordt met raad en daad bijgestaan.

En wat verwachten wij van jou?

Heel veel goesting om elke dag opnieuw vol enthousiasme aan de slag te gaan en stipt op tijd aan je dagtaak te beginnen. We rekenen op jouw discretie, betrouwbaarheid en professionaliteit.

New Services Images

Let op!

Het is verboden om bij familie tot in de tweede graad te werken. Bovendien mag jij niet op hetzelfde adres wonen als jouw klant. Tot slot mag je enkel activiteiten met dienstencheques uitvoeren in het privégedeelte van de woning.