Wat hebben we jou te bieden?

Na een korte proefperiode, steek je bij ons een vast contract van onbepaalde duur op zak.

Klanten betalen per uur dat je werkt een dienstencheque ter waarde van  9 euro, maar jouw loon ligt  een stuk hoger! Elk jaar krijg je bovendien een loonsverhoging in functie van jouw jaren dienst. Blijf je bij ons aan de slag, dan krijg je deze loonsverhoging zelfs nog een jaar langer dan bij andere dienstencheque-bedrijven. Reden te meer dus om jouw carrière uit te bouwen bij Start People Services!

Bovenop jouw loon krijg je ook een vergoeding voor woon-werk vervoer, maar ook voor vervoer tussen twee klanten. Er is een kledijvergoeding voorzien, je krijgt elk jaar een eindejaarspremie en je bouwt pensioenrechten op.

Verder investeren wij in een degelijke opleiding, waardoor jij als specialist bij jouw klanten kan gaan en het huishouden geen geheimen meer heeft voor jou.

En als kers op de taart hebben we voor jou nog een interessant voordelenplatform. Huishoudhulpen die via ons werken krijgen toegang tot een site waarop heel wat bekende bedrijven kortingen aanbieden. Goedkoper naar een pretpark? Een nieuwe jeans aan een mooi prijsje? Bij ons zijn het elke dag solden! Tel uit, je winst! Onze consulenten vertellen jou er alles over!

Ben je jarig, heb je 5, 10 of 15 jaar dienst bij ons? Ook dat laten we niet ongemerkt voorbij gaan. We zetten onze medewerkers graag letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes.

New Services Images