Nieuwsoverzicht - laatste 10 nieuwsberichten

Eerste huishoudhulp reeds 15 jaar in vaste dienst!

1 nov 2018 - Proficiat aan huishoudhulp Caroline uit Hamont-Achel. Zij viert deze maand haar 15 jaar dienst bij Start People Services! Het systeem van dienstencheques bestaat ook nog maar 15 jaar, dus Caroline was er van in het begin bij. Uiteraard laten ze bij Start People Services dit moment niet zomaar voorbijgaan. Net zoals bij 5 en bij 10 jaar dienst, krijgt Caroline, samen met alle volgende collega’s...

Gefeliciteerd!

10 okt 2018 - Deze huishoudhulpen (op de foto samen met consulente Elisabeth) zijn geslaagd voor de opleiding 'Klantgerichtheid' in Veurne! Gefeliciteerd, dames!

Hygiëne in de keuken - afgestudeerden in West-Vlaanderen

27 sep 2018 - Gefeliciteerd aan onze huishoudhulpen in West-Vlaanderen die de opleiding 'Hygiëne in de keuken' succesvol hebben afgewerkt.

Pluimenactie in Oost-Vlaanderen

24 aug 2018 - Ook in Oost-Vlaanderen mocht een van de winnaars in de bloemetjes gezet worden omdat ze van haar klant een mooi compliment gekregen heeft! Gefeliciteerd! WIl je ook deel uitmaken van ons team huishoudhulpen in Oost-Vlaanderen? Bel snel 0800/12258 voor meer info!

Job in de kijker: huishoudhulp voor Service Flats in Zwevegem!

21 aug 2018 - Werkzoekenden uit #Zwevegem, let op! Wij hebben een mooie #jobaanbieding. Bel #gratis 0800/12042 voor meer info! #huishoudhulp #dienstencheques #serviceflats

Geef uw huishoudhulp een pluim! And the winner is...

13 aug 2018 - Geef je huishoudhulp een pluim! Een kleine moeite die veel plezier doet. Zo ook in West-Vlaanderen, waar onze werkneemster Galina in de prijzen viel. Wil jij o...ok deel uitmaken van het team West-Vlaanderen? Bel dan op 0800/12042 en ga eens kennis maken!

15 jaar Dienstencheques!

27 jul 2018 - Het systeem van dienstencheques bestaat dit jaar 15 jaar! Lees hier meer over de positieve punten en de suggesties tot verbetering! Start People Services was er van bij het begin bij en is daarmee een van de grootste spelers op de markt! Nog steeds me evenveel passie en werkplezier als in het begin, zorgen wij dagelijks voor het welzijn en het werkgeluk van onze huishoudhulpen en klanten.

Wat een warmte! Denk ook aan uw huishoudhulp!

25 jul 2018 - Geef in deze hitte aangepaste taken aan uw huishoudhulp en laat hem of haar bij voorkeur in de koelere ruimtes van de woning werken. Een verfrissend drankje zal zeker ook gewaardeerd worden. Dankuwel!