Wat mag ik verwachten?

U heeft beslist om extra hulp in het huishouden in te zetten? Goed zo! Niets zo fijn om thuis te komen in een fris gepoetste woning, stapeltjes gestreken wasgoed te vinden op de tafel en/of uw voetjes onder tafel te kunnen schuiven voor een heerlijke maaltijd.

De meeste mensen spreken over een poetsvrouw of poetsman. Ook kuisvrouw of kuisman zijn benamingen die we vaak horen. Wij hebben het over een huishoudhulp, aangezien u onze medewerkers voor veel meer kan inzetten dan alleen maar poetsen. U kunt hem/haar ook uw strijk toevertrouwen, maaltijden laten bereiden en de wekelijkse boodschappen laten doen. Handig toch?

De geknipte huishoudhulp werkt alle taken af binnen de afgesproken tijd. We bekijken samen hoeveel uur er best bij u gewerkt wordt, dit in functie van de grootte van de woning en de taken die u voor hem/haar in petto heeft.

Al vanaf 3u om de 14 dagen kunt u iemand aan de slag laten gaan. Maar uiteraard: hoe meer uren u een huishoudhulp laat werken, hoe meer taken hij of zij zal kunnen uitvoeren en hoe beter de kwaliteit zal zijn die onze medewerkers bij u afleveren.

 

Taken

Kinderopvang, tuinonderhoud, klussen, enz zijn dan weer niet mogelijk met dienstencheques.

Let op!

Het is verboden om een familielid tot de tweede graad als huishoudhulp te hebben. Bovendien mag de huishoudhulp ook niet op hetzelfde adres wonen als de klant. Tot slot mogen de activiteiten met dienstecheques enkel in het privégedeelte van een woning uitgevoerd worden. Meer info? Vraag advies aan uw lokaal kantoor.