Waarom Start People Services?

Terwijl veel dienstencheque-bedrijven moeite hebben om te overleven, is Start People Services al sinds 2004 een stabiele speler op de markt. Wij zijn met trots een van de grootste dienstencheque-ondernemingen van België en onze huishoudhulpen zijn verspreid over het hele land We zijn altijd in de buurt en garanderen een persoonlijke aanpak

Bij ons geen eindeloze wachtlijsten. Doorgaans wordt een aanvraag snel ingevuld en is het de bedoeling dat dezelfde huishoudhulp bij u blijft komen, zodat u als klant ook zo snel mogelijk kunt genieten van de meerwaarde.

Onze huishoudhulpen voelen zich goed bij ons! Dat bewijst het aantal jaren dienst die de meesten op de teller hebben.

Uw vaste contactpersoon is bereikbaar per mail of via een gratis 0800-nummer. Wenst u een persoonlijk gesprek? Ook dat kan! Wij ontmoeten u graag bij ons op kantoor of  bij u thuis!  

MyriamHallo ! Ik ben Myriam. Ik werk al voor Start People Services sinds 2006.

Ik ben begonnen met een tijdelijk contract maar kreeg al snel een vast contract aangeboden. Als het van mij afhangt, blijf in hier tot aan mijn pensioen! Ik was eigenlijk helemaal niet van plan huishoudhulp te worden. In 2005 werd ik ontslagen op mijn vorige job en toen ben ik als huishoudhulp gestart. Dat beviel me zo goed dat ik gebleven ben.

Wat ik zo leuk vind aan de job is het contact met de mensen en dat je hen kan helpen. Soms werk ik bij mensen die weinig sociaal contact hebben. Zij kijken echt uit naar mijn komst. De job geeft je veel voldoening en ik voel me erg nuttig.  Elke klant heeft zo zijn eigen wensen en daar pas ik me met plezier aan aan. Bij de ene poets ik, voor de andere doe ik de strijk of de boodschappen, voor weer een andere klant maak ik eten klaar. Het werk is heel afwisselend. Ik verveel me hier geen moment!

Bovendien heb ik mijn planning zo kunnen regelen dat ik nog tijd heb om elke dag mijn kleinkinderen van school af te halen en ze woensdagnamiddag op te vangen.

Ik voel me bij Start People Services enorm gewaardeerd en er wordt altijd naar mij geluisterd.