Beste klanten,

De overheid heeft strengere maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan maar benadrukt ook dat het belangrijk is het bedrijfsleven zo veel mogelijk draaiende te houden, uiteraard mits de naleving van de gekende hygiëne- en afstandsregels.

Deze regel geldt ook voor huishoudhulpen: zij mogen nog bij u thuis komen werken als zij dat in een veilige omgeving kunnen doen. Vele van onze huishoudhulpen vragen zelf ook aan de slag te kunnen blijven.

Bent u toch bezorgd en hebt u vragen, bel ons dan zodat we samen de situatie kunnen bespreken en bekijken wat de beste aanpak is in uw persoonlijk geval. Wij hebben uiteraard begrip voor ieders voorkeur in deze situatie. 

We vragen u wel met aandrang om de huishoudhulp te annuleren indien:  

  • u of een lid van uw gezin in quarantaine is geplaatst, ziek is of symptomen vertoont.

  • u of een lid van uw gezin op het resultaat van een coronatest wacht.

  • u bent teruggekeerd uit een land met code rood.

  • het bij u thuis onmogelijk is  1,5 meter afstand te bewaren op het moment dat de huishoudhulp bij u werkt. 

Kan de huishoudhulp in veilige omstandigheden bij u blijven werken?

Dan hoeft u ons daar niet van te verwittigen. We vragen u wel volgende maatregelen te nemen wanneer de huishoudhulp komt:  

  • Verlucht alle ruimtes goed voor aankomst van uw huishoudhulp.

  • Respecteer altijd de afstand van 1,5 meter en blijf bij voorkeur in een andere ruimte dan die waar de huishoudhulp aan het werk is. 

Onze kantoren zijn gesloten. Onze kantoormedewerkers werken verplicht van thuis en zijn bereikbaar via telefoon en mail. U vindt onze contactgegevens op www.services.startpeople.be .

Mocht de wachttijd om binnen te geraken via telefoon iets langer oplopen dan normaal, dan willen wij ons hiervoor alvast verontschuldigen en u danken voor uw geduld en begrip. 

Wij vertrouwen erop te kunnen rekenen op uw zin voor verantwoordelijkheid in deze situatie en danken u hier alvast voor.

Hou het veilig voor uzelf, uw naasten en uw huishoudhulp.

Met vriendelijke groeten,

Start People Services